Fülöp Csilla

A Lelkigondozói Szolgálat Facebook oldalának szerkesztője

Szólítsatok csak nyugodtan Csillának.  🙂
Főállasom: kétgyerekes családanya, de emellett minden egyéb. Egyetemista hallgató Közgazdász szak menedzseri karán, vámosgálfalvi egyházunkban pedig lelkes önkéntes. Azonban ami igazán vagyok és ami leginkább jellemez: emberszertő. Szeretek emberek közelében lenni, őket meghallgatni és ahol lehet: segíteni. Naivként hiszek az ember jóságában.
Amikor először találkoztam a Keresztény Lelkigondozói Szolgalattal, habozás nélkül elkezdtem keretein belül tevékenykedni, hiszen pont arról szól, ami engem meghatároz: emberközelben egymáson segíteni, egymásért imádkozni, egymást pontosan úgy elfogadni, amilyenek igazából vagyunk.
Amint életemre visszatekintek, minden helyzetben tisztán látom Isten csodálatosan alakító munkáját, formáló  útjait, határtalan szeretetét! Jó érzés életemet Tőle irányítva tudni, de talán legjobb, hogy megtapasztalhattam azt a szeretetet, amit Ő nyújt nekem minden lélegzetvételemkor (és neked, és mindannyiunknak)! A szerény vágyam csak az, hogy tökéletlen szeretetemet úgy formálhassam, hogy az Atyánk nevét dicsőítve, szeretteim és mindenki más javára váljon.
Sok szeretettel, örömmel és legnagyobb odaadásommal alakítottam és igazgatom – együtt veletek-, a Keresztény Lelkigondozói Szolgálat Facebook oldalát, ezzel abban reménykedve, hogy Isten nevét ezen keresztül is dicsőíthetem, Neki és természetesen nektek örömet szerezve 🙂
Isten katonájaként állok lelkigondozói szolgálatotokba!
csilla